Ви треба консултација? Јавете се на

Nanosoft

технолошки партнер за успешен и иновативен бизнис напредок

Со нас, вашата визија станува реалност.

За нас

Вашиот дигитален партнер

Со иновативни решенија на бизнис предизвиците преку нашиот напреден ERP софтвер.

Со повеќе од 25 години искуство во областа на информатичките технологии, Nanosoft се истакнува како горд лидер во развојот на софтверски и ERP системи. Нашата компанија е посветена на креирање решенија кои револуционираат начинот на кој бизнисите функционираат, со фокус на различни индустриски гранки.

Со тим од над 15 искусни професионалци, ние сме посветени на развојот на трајни и одговорни иновации. Нашата мисија е да продолжиме да го подигаме стандардот во индустријата, нудејќи иновативни и технолошки напредни решенија што директно се справуваат со реалните предизвици со кои се соочуваат бизнисите денес.

Досега, имаме задоволство да работиме со над 100 клиенти кои се показател за вредноста и ефикасноста на нашите софтверски решенија. Ние во Nanosoft сме посветени на создавање на иднината на информатичките технологии, обезбедувајќи дека нашите клиенти секогаш остануваат еден чекор пред конкуренцијата.

Call To Action

Потребни ви се повеќе информации?

Нашите експерти ќе ви одговорат со задоволство

Наши Задоволни Клиенти

Што мислат клиентите за Atom ERP?

image
Технополис

Во ерата на дигитална трансформација, која брзо се развива во светот, можам да кажам дека одлично се спправувате. Програмот ви е френдли, сеопфатен и автматизиран за сите процеси во работата која ни е потребна за квалитетно водење на нашата компанија. Задоволство и чест ни е да соработуваме на ова поле.

image
Југоехпорт

Во нашето претпријатие целосно го имплементиравме софтверот ATOMERP, од материјално работење, финансово работење и производство. Во однос на стариот програм направивме голем прогрес и го намаливме времето на изработка на документи. Се на се задоволството е наше.

image
Медикус
Web Developer

Не очекувавме толку голема разлика од претходното решение и од ATOMERP. Одлични иновативни решенија во работата, многу добри извештаи и прекрасен тим за соработка и подршка. Со ATOMERP добивме напредни модули кои ни овозможуваат успешен развој и напредок во бизнисот.

image
Easy-Finance
Web Developer

Вашиот тим за ERP софтвер е партнер кој се истакнува со иновативни и напредни решенија. Со посветеност кон врвен сервис и технолошко изврсност. Према нас сте секогаш спремни да ни дадете поддршка за работа со програмот АТОМЕРП. Вашиот пристап кон партнерство е целосно посветен на потребите на клиентите, создавајќи трајни врски и остварувајќи значајно влијание во нивните бизнис стратегии.

image
Медикус
Web Developer

Не очекувавме толку голема разлика од претходното решение и од ATOMERP. Одлични иновативни решенија во работата, многу добри извештаи и прекрасен тим за соработка и подршка. Со ATOMERP добивме напредни модули кои ни овозможуваат успешен развој и напредок во бизнисот.

image
Книжарница-Три
Web Developer

Со имплементација на Atom ERP добивме квалитетна и целосна автоматика на деловните процеси во нашата компанија. Софтверски алатки и модули даваат брз преглед во работењето.

image
Унига
Web Developer

Со користење на ATOMERP програмот имаме потполна контрола на компанијата, точен преглед на документите, залихите, моменталните состојби пратејки ги деталните извештаи кој се прилагодени на нашите потреби. Браво момци! Изврсен програм сте создале!